img Încărcare...
 
 

Pagina de ajutor


1. Cum pot vedea in intregime anunturile din Curierul National?

Pentru a vedea anunturile din Curierul National in intregime (inclusiv numerele de telefon), trebuie sa deveniti utilizator premium, cu numai 10 lei/luna. Ca utilizator normal, puteti vedea anunturile publicate in Curierul National, insa numerele de telefon vor fi eliminate din continutul acestora. Pentru a putea deveni utilizator premium, trebuie sa alimentati contul dumneavoastra cu credit dupa care mergeti la "Contul meu" sectiunea "Abonament online" si selectati tipul de abonament dorit.

2. Cum pot adauga anunturi platite in Curierul National?

Pasul 1. Incarcati contul dumneavoastra - prin SMS, cu un card de credit, sau la birourile de publicitate ale Curierului National.
Pasul 2. Vizitati sectiunea Adauga anunt.
Pasul 3. Alegeti categoria anuntului, scrieti textul acestuia, selectati datele de aparitie si optiunile speciale (scris ingrosat, majuscule, fond negru, chenar), si adaugati anuntul. Nota: numai anunturile primite pana la ora 13.00 pot fi tiparite in editia de a doua zi a ziarului.
Pasul 4. Validarea anuntului de catre operatorul Curierului National. Inainte de a fi trimis spre tiparire, anuntul parcurge aceasta ultima etapa, in care sunt verificate erorile de redactare. Daca anuntul nu este valid (cuvinte alipite, continut ilegal, etc), anuntul va fi anulat (veti primi o notificare prin e-mail), iar creditul dumneavoastra va fi returnat instantaneu.
Pasul 5. Publicarea anuntului in ziar si pe pagina web. O data acceptat de operator, anuntul dumneavoastra va fi publicat, conform termenilor stabiliti de dumneavoastra.

3. Cum pot adauga credit in contul meu si pentru ce il pot folosi?

Banii incarcati in cont pot fi folositi pentru a adauga anunturi platite si pentru a deveni utilizator premium. Puteti folosi suma incarcata oricand - astazi sau peste un an. Exista patru modalitati de incarcare:

» SMS. Trebuie sa fiti inregistrat pe site, mergand apoi in sectiunea Contul meu » Incarcare cont, selectati suma si urmati pasii specificati.

» Card de credit. Accesati sectiunea Contul meu » Abonare / Incarcare cont » Incarcare cont, selectati suma pe care doriti sa o incarcati, introduceti detaliile cardului dumneavoastra si contul dumneavoastra va fi incarcat imediat. Procesatorul nostru de carduri este mobilpay, care ofera o solutie sigura si rapida pentru tranzactiile online. Datele dumneavoastra personale legate de card (numar, data expirare, cod) vor fi procesate intr-un mediu securizat fara posibilitatea de a fi copiate. In acest fel, Curierul National nu are acces la informatiile legate de cardul dumneavoastra. Cardurile acceptate sunt Visa, MasterCard, American Express, JCB , Dinners, Discover si PayPal.

» Birourile de publicitate. O alta optiune este sa incarcati contul la unul dintre birourile de publicitate ale Curierului National. Incarcarea este foarte simpla: spuneti operatorului numele dumneavoastra de utilizator, platiti suma pe care doriti sa o adaugati in cont si gata!

» Cod unic valoric. Codul poate fi obtinut de la birourile de publicitate Curierul National si permite incarcarea contului dumneavoastra cu o suma prestabilita. Codul unic valoric este folositor in cazul in care nu stiti numele contului pe care doriti sa il incarcati, sau nu ati creat inca un cont pe pagina Anunturi Online. Incarcarea contului prin cod unic valoric se realizeaza pe pagina Contul Meu » Incarcare cont si selectati modalitatea "Cod valoric".